Huwelijk van Dorien en Jacob

deel dit bericht, kies je platform

Een paar weken geleden mocht ik het huwelijk van Dorien & Jacob fotograferen en meebeleven.

Op één van de zeldzame zomerse dagen van september stond ik op de stoep van B&B Cachet De Cire in Turnhout. Vervolgens vertrokken Jacob en ik naar hun appartement om Dorien te ontmoeten. Ik gewapend met mijn foto-apparatuur en Jacob met het bruidsboeket.

Wat volgde was een prachtige en relaxte trouwdag. Eerst een vrolijke plechtigheid in het stadhuis van Turnhout en een ontspannen fotoshoot. De receptie en het avondfeest in PUUR in Turnhout waren echte toppers. Ook de Steigerhout Photo Booth was van de partij.

Daarom toon ik je – met toestemming van Jacob en Dorien – een aantal foto’s van hun trouwdag.

Deze en andere foto’s vind je ook op http://totaalbeeld.photos

Gerelateerde berichten

Wij maken op onze website gebruik van cookies. 🍪 Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan en voor marketingdoeleinden Door op ‘OK’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze cookieverklaring.