Organiseer je een feest of evenement ? Daar hoort een Photo Booth bij ! Huur een exclusieve photo booth voor je evenement in Olmen !

Huur een exclusieve photo booth in Olmen !

De Photo Booths van TotaalBeeld blinken uit door hun retro design en zijn daarom de unieke blikvangers voor op uw evenement of feest in Olmen.

Onze stijlvolle photo booths zijn voorzien van hoogstaande apparatuur: een touchscreen voor optimaal gebruiksgemak, professionele studioverlichting en een fotoprinter die binnen enkele seconden een afdruk maakt. Maak een keuze uit een groot aantal kaartjes en fotostrookjes of als je wil kunnen we een aangepaste lay-out van de afdruk ontwerpen, met bijvoorbeeld de namen of initialen van het bruidspaar of een bedrijfslogo.

Hou je van bohemian hout of eerder van sixties baby-blauw? Kies de Photo Booth die bij je past:

Steigerhout Photo Booth
Steigerhout Photo Booth

De Steigerhout Photo Booth voelt zich overal thuis! Door zijn tijdloze boho-design past hij in een stretch-tent, een chique feestzaal of zelfs in een bedrijfspand. Touchscreen? Check! Printer? Check! Plezier verzekerd? Check!

Deze photo booth heeft alles wat je nodig hebt voor je feest, evenement of opendeurdag. Props zoals hoeden, brillen en snorren krijg je er bij en als je wil zorgen we ook voor een feestelijke achtergrond. Gratis!

Bekijk de beschikbaarheid en boek deze photo booth
Vintage Oak Photo Booth

Onze derde Photo Booth is klaar! Deze stoere booth heeft opnieuw een charmant retro uiterlijk met industriële details. Hadden we al verteld dat hij uit eikenhout is gemaakt?

Retro, maar vol spitstechnologie! Met een touchscreen, een snelle DNP fotoprinter, een Nikon spiegelreflexcamera en krachtige studioflitser voor perfecte belichting.

Bekijk de beschikbaarheid en boek deze photo booth
Koele photo booth

De koelste Photo Booth heeft zijn naam niet gestolen. Hij werd gebouwd van een èchte SMEG retro koelkast. De koelste of de coolste? Uniek is hij in elk geval!

De koelste Photo Booth is perfect voor een huwelijksfeest, bedrijfsfeest of opendeurdag. Retro vanbuiten, maar vanbinnen voorzien van de modernste technologie.. Je gasten kunnen zelfs hun foto’s meteen doorsturen naar hun GSM of email-adres.

Bekijk de beschikbaarheid en boek deze photo booth

Verras je gasten met een persoonlijk aandenken een huur een exclusieve TotaalBeeld Photo Booth voor je evenement in Olmen.

Dankjewel voor de perfecte service en voor de fijne samenwerking.
.

Greet H.

Bedankt voor de vlotte communicatie, het correct opzetten (en opvolging) van de photobooth!
Het was sowiso weer een succes op ons huwelijk!

Stefanie & Jannes
JA, IK WIL MEER INFO EN PRIJZEN VAN DE TOTAALBEELD PHOTO BOOTHS !

Zoek je ook een huwelijksfotograaf in Olmen?

Met spontane beelden grijp ik de fijne momenten van de dag. Geen overgeposeerde foto’s waar jullie je niet gemakkelijk bij voelen. Gewoon samen met jullie, je familie en je vrienden de huwelijksdag beleven. Genieten en vooral veel lachen.

De stijl van TotaalBeeld.

Tegenlicht, diepte, onscherpe elementen, reportagestijl en een unieke afwerking; dat zijn een paar kenmerken die de stijl van TotaalBeeld bepalen.

Tijdens de huwelijksdag zorg ik ervoor dat alle belangrijke momenten op foto worden vastgelegd. Natuurlijk mogen ook detailfoto’s en familieportretten niet ontbreken. En als jullie wensen knijpen we er in de loop van de dag of bij valavond even tussenuit voor een ontspannen fotoshoot, en daar mogen ook de bridesmaids, groomsmen en bruidskindjes bij zijn.

En nu is het aan jullie.

Jullie bepalen zelf hoe jullie dag verloopt. Enkel een burgerlijk huwelijk en een receptie? Of foto’s vanaf het opmaken van de bruid tot het avondfeest? Kan allemaal ! Onze prijspakketten zijn erop afgestemd.

Als dit voor jullie als muziek in de oren klinkt, moeten we dringend eens afspreken om elkaar te leren kennen. Ik kijk er alvast naar uit. Stuur me een berichtje op mijn GSM, via mail of vul het contactformulier onderaan de site in.

NATUURLIJK WIL IK OOK INFO OVER HUWELIJKSFOTO’S !
fotobooth in Beerse Huwelijksfoto's Bedrijfsfoto's

TotaalBeeld
Kapelstraat 80
2340 Beerse

+32 495 57 39 62
info@totaalbeeld.be

BE 0855.604.930

Volg TotaalBeeld

Interessant ?

Neem vrijblijvend contact op als je interesse hebt in de diensten van totaalbeeld of als je een vraag hebt.