Organiseer je een feest of evenement ? Daar hoort een TotaalBeeld Photo Booth bij !

“Er zijn heel wat Photo Booths te huur, maar wij durven zonder blozen zeggen de onze de mooiste en uniekste zijn door het tijdloze ontwerp!
Verras je gasten met een persoonlijk aandenken en huur een Photo Booth bij TotaalBeeld.”

De Photo Booths van TotaalBeeld blinken uit door hun retro design en zijn daarom de unieke blikvangers voor op uw evenement of feest.

Onze stijlvolle photo booths zijn voorzien van hoogstaande apparatuur: een touchscreen voor optimaal gebruiksgemak, professionele studioverlichting en een fotoprinter die binnen enkele seconden een afdruk maakt. Indien je wil kunnen we een aangepaste lay-out van de afdruk ontwerpen, met bijvoorbeeld de namen of initialen van het bruidspaar of een bedrijfslogo.

Hou je van bohemian hout of eerder van sixties baby-blauw? Kies de Photo Booth die bij je past:

Steigerhout Photo Booth

Photo Booth Huwelijksfoto's Bedrijfsfoto'sDe Steigerhout Photo Booth voelt zich overal thuis! Door zijn tijdloze boho-design past hij in een stretch-tent, een chique feestzaal of zelfs in een bedrijfspand. Touchscreen? Check! Printer? Check! Plezier verzekerd? Check!

Deze photo booth heeft alles wat je nodig hebt voor je feest, evenement of opendeurdag. Props zoals hoeden, brillen en snorren krijg je er bij en als je wil zorgen we ook voor een feestelijke achtergrond. Gratis!

Steigerhout Photo Booth

De koelste Photo Booth heeft zijn naam niet gestolen. Want hij werd gebouwd van een èchte SMEG retro koelkast. De koelste of de coolste? Uniek is hij in elk geval!

De koelste Photo Booth is perfect voor een huwelijksfeest, bedrijfsfeest of opendeurdag.

Retro vanbuiten, maar vanbinnen voorzien van de modernste technologie.. Je gasten kunnen zelfs hun foto’s meteen doorsturen naar hun GSM of email-adres.

De photo booths van TotaalBeeld zijn graag geziene gasten en worden vaak verhuurd. Daarom komen er nog andere modellen aan. Neem contact met ons op om na te gaan welke photo booth beschikbaar is op jouw datum.

De TotaalBeeld Photo Booths komen:

  • inclusief hoge kwaliteit fotoprints (max. 400 prints 10×15 cm of 5×15 cm)
  • de printer kan de hele avond werken zonder papier bij te vullen
  • fotostrookjes van 5x15cm worden dubbel afgeprint
  • keuze uit een groot aantal ontwerpen voor afdrukken. De vermelding van initialen of namen op het ontwerp is inbegrepen
  • de fotobooth is uitgerust met een spiegelreflexcamera, touchscreen en professionele studioverlichting
  • inclusief “props” zoals snorren en brillen
  • deze beelden worden ook aangeleverd in een persoonlijke online fotogalerij om online te delen met vrienden of familie, personeel,… (blijft minstens 3 maanden beschikbaar)
  • mogelijkheid voor de gasten om de foto’s te mailen naar een zelf gekozen mailadres of te scannen via QR-code. *
  • GRATIS: goudkleurig achtergronddoek (indien gewenst)

Een aangepaste layout van de print (bijv. met namen koppel of bedrijfs- of verenigingslogo) is mogelijk tegen een lage ontwerpkost. Je kan extra rollen papier apart bestellen. Voor de meeste feesten is 400 prints ruim voldoende.

* Voor mailen of scannen van foto’s met QR-code is een stabiele WIFI-verbinding nodig.

GEEN WIFI ? GEEN PROBLEEM !
Als er op de locatie van je evenement geen wi-fi beschikbaar is, zorgen wij met plezier voor een mobiele hotspot voor slechts 30 € .

TIP ! Leg een gastenboek naast de Photo Booth en vraag aan je gasten om de dubbel afgedrukte fotostrip in het gastenboek te kleven en er een persoonlijk berichtje bij te schrijven.

RESERVEER NU EN KRIJG 25€ KORTING

Reserveer nu een Photo Booth en betaal slechts 425 € i.p.v. 450 € !

Photo Booth Huwelijksfoto's Bedrijfsfoto's

De Photo Booths zijn een product van

TotaalBeeld logo
Silverblue logo

TotaalBeeld maakt ook eigentijdse huwelijks- en bedrijfsfoto’s

Meer Informatie

Schrijf me ook in op de mailinglijst

Kies een ontwerp uit onze gratis templates of laat een ontwerp op maat maken tegen een kleine meerprijs: